BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

TULSI KAPSULE

Hiter pregled

Naravna pomoč za dihala.
Pomoč pri kašlju, prehladih, bolečem grlu.
100 % organski izdelek!
Standardiziran izvleček najboljše kvalitete!
Primerno za vegetarijance in vegane!
Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!


19,50 €

Dostopnost: Na zalogi

Samo še 15 ostalih

Podrobnosti

Zakaj Tulsi kapsule podjetja Planet Ajurveda?

100 % organski izdelek.

Čisti, standardiziran, visokokakovostni izvleček - od drugih podjetij se ločimo med drugim tudi v postopku določanja učinkovitega dnevnega odmerka. Tega določijo na podlagi potrebne količine aktivnih učinkovin iz zdravilne rastline in ne na podlagi teže suhega izvlečka rastline, pri katerem količina teh učinkovin lahko varira glede na letino.

Kapsule ne vsebujejo konzervansov, kemikalij, dodatkov, umetnih barvil, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat.

Kapsule so primerne za vegane in vegetarijance (kapsule so narejene iz rastlinske celuloze).

Zagotovljena kakovost. Nosilci standardov ISO in GMP. Kontrola v vseh stopnjah priprave.

Latinsko ime – Ocimum sanctum

Tulsi je aromatična rastlina, ki raste v jugovzhodni Aziji. Rastlina lahko zraste od 30-60 cm. Ima dišeče in zelene liste in z vijoličaste cvetove. Tulsi velja za adaptogeno rastlino, ki uravnava različne procese v telesu in omogoča, da se telo lažje prilagodi na stres. Je močnega vonja in adstringentnega okusa. V ajurvedi velja za tonik življenja.

Pomaga ohranjati optimalno fzično in duševno ravnovesje. Velja za ekspektorans (olajša izkašljevanje). Podpira delovanje srca. Pomaga ohranjati vitalnost. Pomaga vzdrževati odpornost na stres. Ima pomembne antioksidativne lastnosti. Pomaga ohranjati moč imunskega sistema. Vsebuje naravno prisotne antioksidante, ki nas ščitijo pred prostimi radikali, ki povzročajo poškodbo celic. Pozitivno vpliva na različne težave prebavnega trakta.

Sestavine:

100 % organski izdelek - pri vzgoji rastlin začnemo že pri rastišču. Rastline se vzgajajo v posebnih, kontroliranih okoljih, brez uporabe pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov. Pomembna je sestava tal, pH, mikrolokacija rastišča. Pogoji žetve in nadaljna predelava so strogo definirani. Proizvodnja poteka v strogo nadzorovanem okolju pod strogo določenimi pogoji v skladu z najvišjimi standardi v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki. Le tako lahko zagotovimo, da bo uporabnik dobil kakovosten izdelek, ki bo izboljšal njegovo počutje.

Čisti, standardiziran, visokokakovostni rastlinski izvleček.

Kapsule so primerne za vegane in vegetarijance (kapsule iz rastlinske celuloze).

Ne vsebujejo kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!

Ocimum sanctum Linn. (Lamiaceae) stardandiziran sadni izvleček (5: 1) ursulinske kisline 8%.Vegetarijanske kapsule iz rastlinske celuloze, ki vsebuje aktivni del.

Pakiranje: 60 kapsul, ena kapsula vsebuje 500 mg čistega izvlečka, ne vsebuje nobenih dodatkov.

Doziranje: 1 do 2 kapsuli dvakrat dnevno po obroku z mlačno vodo.

Priporočila: Za maksimalno učinkovitost priporočamo istočasno uporabo z AMALAKI kapsulami.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem, suhem in temnem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. Če ste noseči, če dojite ali jemljete druga zdravila se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. V primeru planiranega operativnega posega prekinite z uporabo vsaj dva tedna prej.

Proizvaja: 627, JLPL Industrial Area, Sector -82, Mohali-140306 (Punjab)-India - Planet Ayurveda. Distributer: Fito-Tm, Marija Gorišek s.p. Tel: 031 365 458.

 

Dodatne informacije

Poreklo Indija