BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • PAKET AMALAKI + TRIFALA KAPSULE PAKET AMALAKI + TRIFALA KAPSULE

PAKET AMALAKI + TRIFALA KAPSULE

Hiter pregled

Naravna podpora prebavi!
Pomoč pri zaprtosti, zgagi, napihnjenosti, vetrovih in napenjanju!
Čiščenje jeter!
100 % organski izdelek! Standardiziran izvleček najboljše kvalitete!
Primerno za vegetarijance in vegane!
Brez kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodiuma!


35,80 €

Dostopnost: Na zalogi

Samo še 10 ostalih

Podrobnosti

AMALAKI KAPSULE

Amla znana pod imenom Indijska Kosmulja je zagotovo kraljica hranil. Amla je tudi zelo okusen sadež, ki ima ugodne koristi za zdravje in svetovno najbolj znan užitni sadež, ki je bogat z naravnim vitaminom C. Amalaki vsebuje 1094,53 mg askorbinske kisline na 100 ml svežega soka. Predstavlja najboljši naravni vir vitamina C!

V ajurvedi se Indijska kosmulja uporablja zelo široko. Najpogosteje se uporablja kot tonik za vračanje energije in moči. Ker je močan antioksidant spodbuja delovanje imunskega sistema in ščiti telo pred različnimi infekcijami kot so prehlad, kašelj in alergije. Uporabljajo ga tudi kot tonik za lasje, oči, kožo in prebavila. Uravnava vse tri doše v telesu: Vata, Pita, Kafa.

Botanično ime: Emblica officinalis

Slovensko ime: Indijska kosmulja

Pakiranje, sestava, odmerjanje kapsul Amalaki Planet Ajurveda:

Sestava:

100% standardiziran izvleček, vsaka kapsula vsebuje 500 mg izvlečka Emblica Officinalis 4: 1. Vegetarijanska kapsula iz rastlinske celuloze, ki vsebuje aktivni del.

Brez umetnih arom in barv, sladil, sladkorja, mleka, laktoze, soje, glutena, pšenice, kvasa. Ne vsebuje konzervansov, želatino in sodium.

Pakiranje: 60 kapsul.

TRIFALA KAPSULE

Trifala je sestavljena iz treh sadežev, ki delujejo sinergično. Kombinacija teh sadežev predstavlja odlično zeliščno formulo za prebavne težave. Ajurveda pravi, da Trifala skrbi za notranje organe tako kot mati skrbi za otroka. Kombinacija teh sadežev spodbuja notranje čiščenje telesa. V ajurvedi se najpogosteje koristi za čiščenje debelega črevesja. Zelo jo cenijo kot tonik za črevesje, oči in sečila. Koristijo jo za težave povezane z želodčno sluznico (refluks, zgaga). Deluje blago odvajalno zato ga pogosto uporabljajo pri težavah z zaprtostjo. Zelo je popularna pri ženskem spolu tako, da jo uporabljajo za lepo kožo in lepe lase saj velja pravilo, da nečisto črevesje pokaže svoje znake na obrazu in laseh. Trifalo sestavljajo:

Amalaki (Emblica officinalis) - je bogat vir naravne citronske in askorbinske kisline. Zato sodi v skupino močnih antioksidantov.

Haritaki (Terminalia chebula) - pomaga pri izboljševanju prebave.

Bibitaki (Terminalia bellerica) - čisti telo in debelo črevo.

Pakiranje, sestava, odmerjanje kapsul Trifala Planet Ajurveda:

Sestava: 100% standardiziran izvleček, vsaka kapsula vsebuje 500 mg mešanega izvlečka: 166,6 mg izvlečka 4: 1 iz plodov Amla (Emblica officinalis), 166,6 mg izvlečka 4: 1 plodov Haritaki (Terminalia chebula), 166,6 mg izvlečka 3: 1 iz plodov Bibitaki (Terminalia bellerica). Vegetarijanska kapsula iz rastlinske celuloze, ki vsebuje aktivni del.

Pakiranje: 60 kapsul, 500 mg čistega rastlinskega izvlečka v vsaki kapsuli, brez dodatkov.

Brez umetnih arom in barv, sladil, sladkorja, mleka, laktoze, soje, glutena, pšenice, kvasa. Ne vsebuje konzervansov, želatino in sodium.

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano, raznovrstno prehrano in druge dejavnike, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje (gibanje, pravilna prehrana...). Uživanje prehranskega dopolnila je tako le eden od korakov k zdravemu življenju. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem, temnem in suhem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. 

Proizvaja: 627, JLPL Industrial Area, Sector -82, mohall-140306 (Punjab) - India

Distributer: Fito-Tm, Marija Gorišek s.p

Dodatne informacije

Poreklo Ne