BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

MORINGA KAPSULE

Hiter pregled

100 % organski izdelek!
Standardiziran izvleček najboljše kvalitete!
Primerno za vegetarijance in vegane!
Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!


19,50 €

Dostopnost: Na zalogi

Samo še 3 ostalih

Podrobnosti

Zakaj Moringa kapsule Planet ajurveda?

100 % organski izdelek.

Čisti, standardiziran, visokokakovostni izvleček - od drugih podjetij se ločimo med drugim tudi v postopku določanja učinkovitega dnevnega odmerka. Tega določijo na podlagi potrebne količine aktivnih učinkovin iz zdravilne rastline in ne na podlagi teže suhega izvlečka rastline, pri katerem količina teh učinkovin lahko varira glede na letino.

Kapsule ne vsebujejo konzervansov, kemikalij, dodatkov, umetnih barvil, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat.

Kapsule so primerne za vegane in vegetarijance (kapsule so narejene iz rastlinske celuloze).

Zagotovljena kakovost. Nosilci standardov ISO in GMP. Kontrola v vseh stopnjah priprave.

Latinsko ime - Moringa oleifera

Moringa oleifera je odlična rastlina za vzdrževanje splošnega zdravja. Vsebuje veliko magnezija in kalcija. Imenujejo jo tudi »čudežno drevo« in »drevo življenja«. Je bogati vir antioksidantov in bioaktivnih spojin. Listi rastline vsebujejo proteine, vitamin B 6, vitamin C, železo, riboflavin (B2), vitamin A (betakaroten).

Moringa oleifera je hitro rastoče drevo, odporno proti suši, raste na južnem vznožju Himalaje v severozahodni Indiji in se vzgaja v tropskih in subtropskih predelih, kjer se kot zelenjava uporabljajo njegovi mladi listi. Uporablja se tudi za čiščenje vode in ročno pranje. Listi so najbolj hranilni del rastline, saj so med drugimi bistvenimi hranili pomemben vir vitaminov B, vitamina C, provitamina A kot beta-karotena, vitamina K, mangana in beljakovin. V ajurvedi je moringa znana kot ''čudežno drevo''. Prvotno izvira to drevo iz Himalaje, jugozahodno od Indije in ga tam kultivirajo že 5000 let. Drevo upravičeno imenujejo ''čudežno drevo'', saj se iz listov, lubja, korenin, cvetov in mladih sadežev pridobivajo dragocena živila. Listi Moringa Oleifera so pravo "super živilo". 

Pakiranje, sestava, doziranje: 

100 % organski izdelek - pri vzgoji rastlin začnemo že pri rastišču. Rastline se vzgajajo v posebnih, kontroliranih okoljih, brez uporabe pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov. Pomembna je sestava tal, pH, mikrolokacija rastišča. Pogoji žetve in nadaljna predelava so strogo definirani. Proizvodnja poteka v strogo nadzorovanem okolju pod strogo določenimi pogoji v skladu z najvišjimi standardi v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki. Le tako lahko zagotovimo, da bo uporabnik dobil kakovosten izdelek, ki bo izboljšal njegovo počutje.

Čisti, standardiziran, visokokakovostni rastlinski izvleček.

Kapsule so primerne za vegane in vegetarijance (kapsule iz rastlinske celuloze).

Ne vsebujejo kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!

Sestava: 100% standardiziran izvleček, vsaka kapsula vsebuje 500 mg izvlečka Moringa oleifera (ekstraktni odnos 12: 1), ki vsebuje glikozide> 5%. Vegetarijanska kapsula iz rastlinske celuloze, ki vsebuje aktivni del.

Pakiranje: 60 kapsul, ena kapsula vsebuje 500 mg čistega izvlečka, ne vsebuje nobenih dodatkov.

Doziranje: 1 do 2 kapsuli enkrat ali dvakrat dnevno po obroku z mlekom ali z mlačno vodo.

Priporočila: Za maksimalno učinkovitost priporočamo istočasno uporabo z ARJUNA kapsulami.

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano, raznovrstno prehrano in druge dejavnike, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje (gibanje, pravilna prehrana ...). Uživanje prehranskega dopolnila je tako le eden od korakov k zdravemu življenju. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. Uporabno najmanj do konca datuma odtisnjenega na embalaži. Če ste noseči, če dojite ali jemljete druga zdravila se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. V primeru planiranega operativnega posega prekinite z uporabo vsaj dva tedna prej.

Proizvaja: 627, JLPL Industrial Area, Sector -82, mohall-140306 (Punjab) - India

Distributer: Fito-Tm, Marija Gorišek s.p.

Dodatne informacije

Poreklo Ne