BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

MALE SUPPORT KAPSULE (FORMULA ZA MOŠKE)

Hiter pregled

Podpira moške spolne funkcije!
100 % organski izdelek!
Standardiziran izvleček najboljše kvalitete!
Primerno za vegetarijance in vegane!
Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!


19,50 €

Dostopnost: Na zalogi

Samo še 7 ostalih

Podrobnosti

Zakaj Male support formula kapsule podjetja Planet Ajurveda?

100 % organski izdelek.

Čisti, standardiziran, visokokakovostni izvleček - od drugih podjetij se ločimo med drugim tudi v postopku določanja učinkovitega dnevnega odmerka. Tega določijo na podlagi potrebne količine aktivnih učinkovin iz rastline in ne na podlagi teže suhega izvlečka rastline, pri katerem količina teh učinkovin lahko varira glede na letino.

Kapsule ne vsebujejo konzervansov, kemikalij, dodatkov, umetnih barvil, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat.

Kapsule so primerne za vegane in vegetarijance (kapsule so narejene iz rastlinske celuloze).

Zagotovljena kakovost. Nosilci standardov ISO in GMP. Kontrola v vseh stopnjah priprave.

Formula za moške - Male support formula

Rastline v kapsulah so namenjene za vzpostavitev ravnovesja pri moških. Kapsule so narejene iz treh rastlin z sinergičnim delovanjem:

Ašvaganda (Withania somnifera) se najbolj pogosto uporablja kot pomlajevalni tonik saj pomaga poživiti telo, ohranja vitalnost in izboljšuje nivo energije. Podpira moško spolno funkcijo, pomaga vzdrževati gibljivost spermijev in število spermijev. Deluje pomlajevalno. Pomaga vzdrževati nivo energije. Pomaga graditi mišice. Izboljšuje odpornost telesa na stres. Pomaga vzdrževati mentalno ravnovesje. Podpira mentalno funkcijo starejših. Uporablja se kot tonik za živce - pomaga pri vzdrževanju fizične in mentalne kapacitete v času oslabelosti, utrujenosti in pomanjkanju koncentracije. Ugodno deluje na ravnovesje kardiovaskularnega sistema, pomaga pri živčnosti in anksioznosti.

Shilajit (Asphaltum) se v ajurvedi uporablja kot pomlajevalec. Vsebuje antioksidante, ki jih naše telo potrebuje za odstranjevanje strupov iz telesa. Pomaga vzdrževati ravnovesje pri delovanju prostate. Podpira mentalne in kognitivne funkcije. Podpira moške spolne funkcije. Pomaga vzdrževati ravnovesje v sečilih.

Navadna zobačica (Tribulus terrestris) je v ajurvedi znana kot naravni afrodizjak - uporablja se za zviševanje libida pri moških in ženskah. Podpira pravilno izločanje urina ter ravnovesje v sečil. Spodbuja spolno željo in izboljšuje spolno vzdržljivost. Podpira ravnovesje pri delovanju srca. Vpliva na mišični razvoj.

Kdaj in kako si lahko pomagate sami po načelih Ajurvede?

Ajurveda priporoča preventivo pred boleznimi kot so diabetes, bolezni srca in ožilja in hipertenzija saj s tem, do neke mere, lahko zmanjšamo možnosti za nizek libido.

S zdravo prehrano, telesno vadbo, izogibanjem kajenju in alkoholu, lahko zmanjšate tveganje za nastanek nizkega libida.
Pri nizkem libidu ajurveda svetuje uživanje rastlin, ki sodijo v skupino »pomlajevalnih rastlin«. Formula za moške je narejena iz rastlin, ki rastejo v naravi.

Formula za moške je edinstven izdelek, ki je narejen iz najučinkovitejših rastlin, ki izboljšujejo vzdržljivost, užitek, zaupanje ter splošno moč moškega. Vsebuje rastline, ki ustvarjajo energijo, ki povečujejo prekrvavitev in dajajo moč celotnemu telesu.

Pakiranje, sestavine, doziranje kapsul Male support formula (Formula za moške):

100 % organski izdelek - pri vzgoji rastlin začnemo že pri rastišču. Rastline se vzgajajo v posebnih, kontroliranih okoljih, brez uporabe pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov. Pomembna je sestava tal, pH, mikrolokacija rastišča. Pogoji žetve in nadaljna predelava so strogo definirani. Proizvodnja poteka v strogo nadzorovanem okolju pod strogo določenimi pogoji v skladu z najvišjimi standardi v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki. Le tako lahko zagotovimo, da bo uporabnik dobil kakovosten izdelek, ki bo izboljšal njegovo počutje.

Čisti, standardiziran, visokokakovostni rastlinski izvleček.

Primerne za vegane in vegetarijance (kapsule iz rastlinske celuloze).

Ne vsebujejo kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!

Sestavine:

Vitanija - Withania somnifera std. ext. 200 mg

Shilajit - Black bitumen std.ext. 200 mg

Navadna zobačica- Tribulus terrestris std.ext. 100 mg

Pakiranje: 60 kapsul, ena kapsula vsebuje 500 mg čistega standardiziranega izvlečka, ne vsebuje nobenih dodatkov. Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!

Doziranje: 1 do 2 kapsuli enkrat ali dvakrat dnevno po obroku z mlačno vodo.

Priporočila: za maksimalni učinek priporočamo istočasno uporabo z TRIBULUS TERESTRIS in MUMIO kapsulami.

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano, raznovrstno prehrano in druge dejavnike, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje (gibanje, pravilna prehrana ...). Uživanje prehranskega dopolnila je tako le eden od korakov k zdravemu življenju. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. Uporabno najmanj do konca datuma odtisnjenega na embalaži. Če ste noseči, če dojite ali jemljete druga zdravila se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. V primeru planiranega operativnega posega prekinite z uporabo vsaj dva tedna prej.

Proizvaja: 627, JLPL Industrial Area, Sector -82, mohall-140306 (Punjab) - India

Distributer: Fito-Tm, Marija Gorišek s.p.

Dodatne informacije

Poreklo Indija