BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

HAIR GROWTH FORMULA KAPSULE - KAPSULE ZA KREPITEV LAS

Hiter pregled

Ohranja ravnovesje v laseh!
100 % organski izdelek!
Standardiziran izvleček najboljše kvalitete!
Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!
Primerno za vegetarijance in vegane!


19,50 €

Dostopnost: Na zalogi

Samo še 18 ostalih

Podrobnosti

Zakaj Hair growth formula kapsule Planet ajurveda

100 % organski izdelek.

Čisti, standardiziran, visokokakovostni izvleček - od drugih podjetij se ločimo med drugim tudi v postopku določanja učinkovitega dnevnega odmerka. Tega določijo na podlagi potrebne količine aktivnih učinkovin iz rastline in ne na podlagi teže suhega izvlečka rastline, pri katerem količina teh učinkovin lahko varira glede na letino.

Kapsule ne vsebujejo konzervansov, kemikalij, dodatkov, umetnih barvil, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat.

Kapsule so primerne za vegane in vegetarijance (kapsule so narejene iz rastlinske celuloze).

Zagotovljena kakovost. Nosilci standardov ISO in GMP. Kontrola v vseh stopnjah priprave.

IZGUBA LAS, PLEŠAVOST, PREDČASNO SIVENJE LAS, IZPADANJE LAS, SUHI IN KRHKI LASJE...

Ajurveda povezuje lase z energijo ledvic, jeter in krvi: pomanjkanje kroženja ali nezadostne količine krvi lahko povzroči izgubo las. Ledvice in jetra močno vplivajo na hormonsko ravnovesje. Na lasne mešičke lahko vplivajo tudi nečistoče v krvi saj so jetra in ledvice pomembni organi za izločanje toksinov. Prvi korak pri reševanju težav z lasmi je izboljšanje cirkulacije v lasišču in izboljšanje kakovosti krvi. Zgodnje ukrepanje je ključ do omejevanja izgube las in spodbujanja ponovne rasti las.

Zaradi čedalje večje urbanizacije se onesnaževanje povečuje, kar zelo slabo vpliva na splošno zdravje. Nedvomno je to velikokrat tudi vzrok za težave z lasmi. Izpadanje las, prezgodnje sivenje las, suhi lasje, plešavost… so danes zelo pogoste težave.

Pomembno vlogo pri težavah z lasmi igra uživanje »junk food hrane« - hrane, ki je procesirana in predelana.

Formula za rast las (Hair growth formula):

Formula za rast las je mešanica rastlin, ki so splošno znane po tem, da vsebujejo veliko vitaminov. Uporabna je pri težavah z lasmi.

Tanke, suhe, poškodovane lase in izpadanje las lahko povzročijo številni faktorji kot so stres, slaba prehrana (zlasti pomanjkanje vitamina B in pomanjkanje mineralov), hormonsko neravnovesje, določena zdravila na recept, bolezni ščitnice, rak (natančneje zdravljenje raka) in genetika. Vsi ti vzroki za izpadanje las se lahko pojavijo enako pri moških kot pri ženskah.

Genetsko izpadanje las (določeni geni, ki ga moški podeduje) pogosto pripisujejo delovanju hormona DHT (di-hidrotestosteron). Ugotovljeno je bilo, da naraščajoče ravni hormona DHT v lasnem mešičku povzroča reakcijo, ki zmanjšuje pretok krvi v lasni mešiček in s tem se zmanjša rastni cikel las. Posledično pride do krčenja foliklov, tanjših in krajših las. Sčasoma lasni mešiček odmre in preneha proizvajati lase. Območja, ki so "sijajoče plešasta", nimajo več živih foliklov. Območja s krajšimi, mehkimi, finimi lasmi še vedno imajo žive folikle, ki se lahko odzivajo na samozdravljenje (spremenjen življenjski slog, prehrana, gibanje, določene rastline bogate z vitamini in minerali).

Navsezadnje mora celotno telo pridobivati dobre stvari, da bi lahko imeli čudovite, močne in zdrave lase. Formula temelji na starodavni ajurvedski literaturi in tradicionalno najpogosteje uporabljanih rastlin za težave z izpadanjem las in oslabljenimi koreninami las.

Golostebelni sladki koren (Glycerrhaza glabra) je ena izmed najboljših anti-aging rastlin, ki je opisana v starih besedilih ajurvedske medicine. Ašvaganda (Withania somnifera) vsebuje pomlajevalne lastnosti. Prispeva k čustvenem ravnovesju in splošnemu počutju. Phyllanthus niruri je rastlina, ki vsebuje grenčine. Eclipta alba pomaga ohranjati zdravje kože s podpiranjem jeter, živčnega in imunskega sistema. Amalaki (Emblica officinalis) je rastlina, ki je poznana kot rasajana (pomlajevalec) v Indiji. Bramhi (Bacopa monneiri) ajurveda uvršča v skupino pomlajevalnih rastlin.

Pakiranje, sestavine, doziranje kapsul Hair growth formula (Formula za rast las)

100 % organski izdelek - pri vzgoji rastlin začnemo že pri rastišču. Rastline se vzgajajo v posebnih, kontroliranih okoljih, brez uporabe pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov. Pomembna je sestava tal, pH, mikrolokacija rastišča. Pogoji žetve in nadaljna predelava so strogo definirani. Proizvodnja poteka v strogo nadzorovanem okolju pod strogo določenimi pogoji v skladu z najvišjimi standardi v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki. Le tako lahko zagotovimo, da bo uporabnik dobil kakovosten izdelek, ki bo izboljšal njegovo počutje.

Čisti, standardiziran, visokokakovostni rastlinski izvleček.

Kapsule so primerne za vegane in vegetarijance (kapsule iz rastlinske celuloze).

Ne vsebujejo kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat.

Sestavine: Golostebelni sladki koren - Glycerrhaza glabra  std.ext. 50 mg, Ashwagandha - Withania somnifera std.ext. 50 mg, Phyllanthus niruri std. ext. 100 mg, Bhringraj - Eclipta alba std. ext. 100 mg, Amalaki - Emblica officinalis std. ext. 100 mg, Bramhi - Bacopa monneiri std. ext. 100 mg.

Pakiranje: 60 kapsul, ena kapsula vsebuje 500 mg čistega standardiziranega izvlečka, ne vsebuje nobenih dodatkov. 

Doziranje: 1 do 2 kapsuli enkrat ali dvakrat dnevno po obroku mlačno vodo.

Priporočila: Za maksimalno učinkovitost priporočamo istočasno uporabo z KURKUMIN kapsulami.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem, suhem in temnem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. Če ste noseči, če dojite ali jemljete druga zdravila se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. V primeru planiranega operativnega posega prekinite z uporabo vsaj dva tedna prej.

Proizvaja: 627, JLPL Industrial Area, Sector -82, Mohali-140306 (Punjab)-India - Planet Ayurveda.

Distributer: Fito-Tm, Marija Gorišek s.p. Tel: 031 365 458.

Dodatne informacije

Poreklo Ne