BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

GYMNEMA SYLVESTRE (GURMAR) KAPSULE

Hiter pregled

Zmanjšuje hrepenenje po sladkem.
Zmanjšuje apetit.
Podpira normalno raven sladkorja v krvi.
100 % organski izdelek!
Standardiziran izvleček najboljše kvalitete!
Primerno za vegetarijance in vegane!
Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!


19,50 €

Dostopnost: Na zalogi

Samo še 15 ostalih

Podrobnosti

Zakaj Gymnema sylvestrae kapsule podjetja Planet Ajurveda?

100 % organski izdelek.

Čisti, standardiziran, visokokakovostni izvleček - od drugih podjetij se ločimo med drugim tudi v postopku določanja učinkovitega dnevnega odmerka. Tega določijo na podlagi potrebne količine aktivnih učinkovin iz zdravilne rastline in ne na podlagi teže suhega izvlečka rastline, pri katerem količina teh učinkovin lahko varira glede na letino.

Kapsule ne vsebujejo konzervansov, kemikalij, dodatkov, umetnih barvil, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat.

Kapsule so primerne za vegane in vegetarijance (kapsule so narejene iz rastlinske celuloze).

Zagotovljena kakovost. Nosilci standardov ISO in GMP. Kontrola v vseh stopnjah priprave.

Latinsko ime– Gymnema sylvestre

Glavna učinkovina gurmarja je gimnemična kislina. Gimnemična kislina vpliva na naše receptorje za sladek okus (vsebuje peptid gurmarin), in sicer tako, da zavira njegovo zaznavanje. Hrana z veliko vsebnostjo sladkorjev ima nekaj časa po zaužitju gurmarja nekoliko nenavaden okus, to pa pomeni, da gurmar zmanjšuje hrepenenje po sladkem.

Gymnema sylvestrae (Gurmar) je divja ovijalka, ki izvira iz tropskih gozdov južne in osrednje Indije. V hindujščini pomeni „uničevalec sladkorja“ verjetno zato ker ubija okus po sladkem in podpira normalno raven sladkorja v krvi. Zelo je koristen za ljudi, ki prepogosto posegajo po sladki hrani. Gurmar je odlična pomoč za tiste, ki se borijo s prekomerno telesno težo. Odličen je za ljudi, ki so odvisni od sladkega okusa oziroma za tiste, ki težko premagajo hrepenenje po sladkem - takrat ga uživamo pol ure pred obrokom. Gurmar je dobra pomoč pri uravnavanju telesne teže - rahlo zavira apetit. Spremeni okus za nekaj časa - po zaužitju gurmarja nekaj ur ne čutimo sladkega okusa - zaradi česar se omeji vnos sladkih živil. Glavna učinkovina gurmarja je gimnemična kislina, ki spodbuja beta celice trebušne slinavke k izločanju inzulina, pospešuje njihovo regeneracijo ter znižuje absorpcijo sladkorja v kri. Gimnemična kislina vpliva na naše receptorje za sladek okus, in sicer tako, da zavira njegovo zaznavanje. Hrana z veliko vsebnostjo sladkorjev ima nekaj časa po zaužitju gurmarja nekoliko nenavaden okus, to pomeni, da gurmar zmanjšuje hrepenenje po sladkem. Ta sinergistični učinek delovanja gurmarja je zelo ugoden za ljudi, ki imajo težave z povišanim sladkorjem. Gurmar zmanjšuje hrepenenje po sladkem, zmanjšuje apetit, podpira normalno raven sladkorja v krvi.

Pakiranje, sestava, doziranje kapsul Planet Ajurveda:

100 % organski izdelek - pri vzgoji rastlin začnemo že pri rastišču. Rastline se vzgajajo v posebnih, kontroliranih okoljih, brez uporabe pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov. Pomembna je sestava tal, pH, mikrolokacija rastišča. Pogoji žetve in nadaljna predelava so strogo definirani. Proizvodnja poteka v strogo nadzorovanem okolju pod strogo določenimi pogoji v skladu z najvišjimi standardi v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki. Le tako lahko zagotovimo, da bo uporabnik dobil kakovosten izdelek, ki bo izboljšal njegovo počutje.

Čisti, standardiziran, visokokakovostni rastlinski izvleček.

Primerne za vegane in vegetarijance (kapsule iz rastlinske celuloze).

Ne vsebujejo kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat.

Sestava: 100% standardiziran izvleček, vsaka kapsula vsebuje 500 mg standardiziranega izvlečka Gymnema sylvestre R. Br. Asclepiadaceae (Gurmar). 10: 1 standardizirano na 26% gimnemične kisline.

Pakiranje: 60 kapsul, ena kapsula vsebuje 500 mg čistega izvlečka, ne vsebuje nobenih dodatkov.

Doziranje: 1 do 2 kapsuli enkrat ali dvakrat dnevno po obroku z mlačno vodo.

Priporočila: za najboljši učinek priporočamo istočasno uporabo z kapsulami KARELA (Bittermelon) kapsulami.

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano, raznovrstno prehrano in druge dejavnike, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje (gibanje, pravilna prehrana ...). Uživanje prehranskega dopolnila je tako le eden od korakov k zdravemu življenju. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. Uporabno najmanj do konca datuma odtisnjenega na embalaži. Če ste noseči, če dojite ali jemljete druga zdravila se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. V primeru planiranega operativnega posega prekinite z uporabo vsaj dva tedna prej.

Proizvaja: 627, JLPL Industrial Area, Sector -82, mohall-140306 (Punjab) - India

Distributer: Fito-Tm, Marija Gorišek s.p.

Dodatne informacije

Poreklo Ne