BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Strokovni sodelavci

Strokovni sodelavci

Dr. Vikram Chauhan je lastnik podjetja Krishna Herbal, ki izdeluje izdelke Planet Ayurveda in ustanovitelj blagovne znamke Planet Ayurveda. Je doktor medicine ter ajurvedski svetovalec. Prihaja iz Mohalija v Indiji. Dr. Chauhan je znan po svojih bogatih izkušnjah z zdravilnimi rastlinami in njihovo uporabo za zdravljenje različnih bolezni. Je vsestransko aktiven, pojavalja se na številnih nacionalnih in mednarodnih televizijskih kanalih, piše članke za različne zdravstvene kolumne v mednarodnih časopisih, predstavlja študije na kongresih ter predava na mnogih mednarodnih forumih in kongresih. Specializiran je za diagnostiko pulza, diagnozo jezika, analizo prakriti, fitoterapijo (Dravyaguna) in ajurvedsko zdravljenje akutnih in kroničnih bolezni, kot so odpoved jeter, odpoved ledvic, programi za preprečevanje raka, detoksikacije, astme, alergije, miopatije in živčnih motenj. Je avtor ajurvedske knjige za študente in ljudi, ki jih zanima ajurveda: Ayurveda - Božji priročnik za zdravljenje.

Dr. Meenakshi Chauhan je hči znanega zdravnika in ajurvedskega strokovnjaka dr. Madana Gulatija in dr. Sarasa Gulatija. V času študija je pridobila naziv zlate medalistke BAMS (Bachelor of Ayurvedic Medicine an surgery, a professional degree in Ayurveda).
Vedno si je želela raziskati različna področja nege kože in kozmetike in je leta 2005 diplomirala na institutu VLCC na področju kozmetologije. Dr. Meenakshi Chauhan je doktor medicine in organizator pri razvoju številnih rastlinskih izdelkov na proizvodnem oddelku podjetja Planet Ajurveda. Prav tako redno izvaja svetovanja v kliniki Planet Ajurveda. Je znana strokovnjakinja ajurvede v Chandigarhu, kje jo obiskujejo pacienti iz celega sveta.

Dr. Madan Gulati ima 35 let izkušenj na področju ajurvede. Je prvi zlati BAMS medalist (Bachelor of Ayurvedic Medicine an surgery, a professional degree in Ayurveda), je doktor medicine z diplomo iz pančakarme in joge. Je pridobitnik nagrade Vaidya Shiromani Award za vzorne storitve na področju ajurvedskega svetovanja, oddelka AYUSH, vlade Indije. Udeležil se je številnih nacionalnih in mednarodnih seminarjev, delavnic, kongresov po vsem svetu. Redno je gostil študente in druge kolege iz različnih držav. Dr.Gulati je specialist za panchkarmo in jogo, specialist za amebiozo, artritis, diabetes mellitus, bronhialno astmo, hipertenzijo, rak, staranje in druge kronične bolezni.

Dr. Marc Vinick je kiropraktik in zdravnik holistične medicine z obsežnim znanjem sodobnih in starodavnih tehnik zdravljenja. Pri svojem delu združuje številne tehnike zdravljenja: kiropraktika, ajurvedska zdravila, energijsko zdravljenje, prehrana, homeopatija, marma zdravljenje, obvladovanje bolečin, anti - aging terapije, meditacijo in tehnike za zmanjševanje stresa. Specializiran je za kronične bolezni in težko ozdravljive bolezni kot so kronične bolečine, bolečine v vratu, fibromialgija, bolečine v hrbtu, glavoboli, avtoimuna obolenja in druge kronične bolezni. Dr. Vinick je član društva Association of Ayurvedic Professionals of North America kjer je pridobil certifikat najvišjega nivoja usposabljanja na treh področjih: obvladovanje bolečin, anti-aging medicina in ajurvedska medicina.

Vaidya Anthony Rose III je eden od najboljših ajurvedskih specialistov v ZDA. Ajurvedo se je naučil s polno predanostjo in jo prakticira v svoji izvirni obliki. Diplomiral je na Kalifornijski univerzi za Ajurvedo (California College of Ayurveda) leta 2003, po študiju je večkrat odpotoval v Indijo, da bi izboljšal svoje znanje in pridobil dragocene izkušnje z ajurvedskimi zdravniki. Njegovo poznavanje zdravilnih načel ajurvede je obsežno, daje intervjuje na različnih TV-kanalih in mednarodnih konferencah o zdravju. Vaidya Tony vodi svojo uspešno ajurvedsko prakso v Louisiani, ZDA.