BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kvaliteta izdelkov

Kvaliteta izdelkov Planet Ajurveda

Planet Ajurveda izdeluje rastlinske izdelke na osnovi starodavnih receptur ajurvede.

Vsi naši izdelki so narejeni iz najboljših zdravilnih rastlin na podlagi preizkušenih receptur. Ponujamo vam ajurvedska prehranska dopolnila, ki so koristna za splošno počutje vsakega posameznika. Priporočajo se kot podpora pri različnih zdravstvenih težavah. Ker je trg poln različnih prehranskih dopolnil, si v podjetju Planet Ajurveda prizadevamo ustvariti najučinkovitejše naravne izdelke z oprijemljivimi rezultati. Vsi izdelki so narejeni iz čistega standardziranega izvlečka, testirani so na "čistost" in na vsebino.

Okolje je ključnega pomena za čistost rastlinskih izdelkov. Planet Ajurveda vzgaja zdravilne rastline in jih prideluje v "zelenem območju" blizu Himalaje. To področje ni obremenjeno s težkimi kovinami in drugimi škodljivimi elementi, poleg tega so vsi izdelki programa Planet Ajurveda na trgu EU preverjeni v skladu s strogimi merili EU glede težkih kovin (Arzen, Kadmij, Živo srebro, Svinec) in mikrobiologije (E.coli in Salmonella).

Planet Ajurveda je v letu 2012 pridobila certifikat ISO 9001: 2008 za zagotavljanje kakovosti, uvoz in trženje ajurvedskih izdelkov.

V letu 2015 je Planet Ajurveda pridobila certifikat GMP (potrdilo o dobri proizvodni praksi).

Potrdilo o dobri proizvodni praksi (GMP) je skupek pravil, ki so potrebna za uskladitev s smernicami, ki jih priporočajo agencije, ki nadzorujejo odobritev in licenciranje za proizvodnjo in prodajo živil, zdravil in aktivnih farmacevtskih izdelkov. Te smernice zagotavljajo minimalne zahteve, ki jih mora izpolnjevati proizvajalec farmacevtskega ali živilskega proizvoda, da zagotovi visoko kakovost izdelkov in ne predstavlja tveganja za potrošnika ali javnost.

Za vas kot stranko je to garancija, da kupujete visoko kakovostni izdelek. Poleg tega vsi izdelki, ki jih uvažamo v EU, izpolnjujejo strogo ureditev EU glede vsebnosti težkih kovin in mikrobiologije (Salmonella, E.coli).

Zakaj torej Planet Ajurveda?

100 % čisti, organski, standardizirani zeliščni izvlečki, ki so jih razvili ajurvedski strokovnjaki,

primerni za vegeterijence in vegane,

testirani na težke kovine in mikroorganizme,

edinstvena indijska zelišča iz Himalaje,

ne vsebujejo polnil, konzervansov, kemikalij, škroba, kvasa, težkih kovin in umetnih arom.